Je bent hier:

Op 1 februari neemt Karen Moes de taken van directeur/bestuurder Marion Goedhart over. Marion gaat dan genieten van een welverdiend pensioen. “Na 44 jaar hard werken is het voor mij tijd voor een andere levensfase en voor de organisatie voor vers bloed en nieuw elan.” aldus Marion.

Lees meer

Doe je graag iets nuttigs in je vrije tijd? Vind je het leuk om meer te leren over energie besparen én om anderen te helpen? Of leer je graag nieuwe mensen kennen? De gemeente Noordwijk is in samenwerking met o.a. … op zoek naar bewoners die energiecoach-plus willen worden.

Lees meer

Sinds kort is het project Steunouder gestart in de gemeente Teylingen, wij zijn hier erg enthousiast over en hopen dit project een goede start te geven.
Het project Steunouder Teylingen biedt kinderen van ouders in een kwetsbare situatie een gastvrij thuis van één of twee dagdelen per week.

Lees meer
Nieuw Voor Ieder 1

Persbericht
Nieuw: Voor ieder 1, dé plek voor zorg, ondersteuning of advies Vandaag wordt de nieuwe stichting Voor ieder 1 geïntroduceerd in de Duin- en Bollenstreek. Eén organisatie waar zorg, ondersteuning en advies voor inwoners uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk gebundeld wordt.

Lees meer