Je bent hier:

  1. Home
  2. Pagina

Logo Gemeente Noord

Woon je in Noordwijk? Dan vind je ons hier:

Noordwijk

Tot nader orde zijn de tijden van het inloopspreekuur in het gemeentehuis: maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 – 11.30 uur.

Noordwijkerhout

Tot nader orde zijn de tijden van het inloopspreekuur  maandag t/m woensdag van 10:00 – 11.30 uur.

Bij direct gevaar, bel altijd 112. Bij een crisis, bel 112 of Veilig Thuis 0800-2000.


Digitaal aanmelden

Voor ieder 1 is in samenwerking met de gemeente Noordwijk tot stand gekomen.
Voor ieder 1 bestaat uit medewerkers van de (voormalige) organisaties:

  • Jeugd- en Gezinsteams
  • Lokaal loket Noordwijk
  • MEE
  • Kwadraad
  • Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout

Wij werken samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, voor al je vragen over opvoeden en opgroeien, zie ook www.cjgnoordwijk.nl.

Er zijn veel activiteiten in de gemeente Noordwijk voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je vindt ze op de site www.leefmeenoordwijk.nl. Er staan ook allerlei nuttige tips en ervaringen van inwoners. 

Het Meedenkersnetwerk – wij denken graag met je mee

Vind je het fijn als iemand met je meedenkt over waar je terecht kunt voor de juiste zorg en ondersteuning? Of wil je graag iemand meenemen naar het gesprek met een hulpverlener of instantie? Dan kun je altijd iemand uit jouw eigen netwerk vragen je te ondersteunen. Bijvoorbeeld een vriend, familielid, of kennis. Je kunt er ook voor kiezen om een medewerker van het Meedenkersnetwerk in te schakelen. De meedenkers zijn deskundig op het gebied van het vinden en regelen van de juiste zorg en ondersteuning. Meedenkers zijn vrijwilligers of professionals die jou begrijpen, vaak vanuit hun eigen ervaring.

De meedenkers van het Meedenkersnetwerk zijn altijd onafhankelijk, hebben bij geen enkele zorgaanbieder een belang en zijn altijd kosteloos inzetbaar. Ook als je al van hulpverlening gebruik maakt. Op de site van het Meedenkersnetwerk kun je kennis maken met de meedenkers en vind je meer informatie.