Over mijnDigidossier

Als cliënt van Voor ieder 1 kun je online jouw persoonlijke dossier bekijken. 

Voordelen

 • Je hebt in één oogopslag alle informatie op een rij.
 • Je kunt thuis bij jouw eigen informatie.
 • Je kunt notities of gespreksverslagen bekijken.
 • Je kunt de acties van de professionals volgen.

Voor wie

MijnDigidossier is beschikbaar voor mensen die zorg, ondersteuning of advies krijgen van Voor ieder 1, en voor ouders van kinderen tot 16 jaar.

 • Toegang voor ouders
  Je kind heeft vanaf 12 jaar het recht om zijn of haar eigen informatie in te zien. We vragen jou als ouder om hierover afspraken te maken met je kind. Als je kind 16 jaar wordt, is het belangrijk dat jullie samen praten over hoe zijn of haar DigiD wordt gebruikt. Vanaf 16 jaar mogen kinderen zelf kiezen wie toegang heeft tot hun informatie. Als ouder vragen we je om samen afspraken te maken over hoe je kind zijn of haar DigiD gebruikt.
 • Toegang voor ouders van kinderen van 16 jaar en ouder
  Is je kind 16 jaar of ouder op het moment van aanmelding voor hulp? Dan kan je kind jou machtigen om zijn of haar DigiD te gebruiken. Deze machtiging regel je hier.
 • Toegang voor jongeren van 16 jaar en ouder
  Vanaf 16 jaar heb je zelf toegang tot je eigen informatie. Wil je graag je eigen gegevens bekijken en beheren? Dat kan door een DigiD aan te vragen via digid.nl/aanvragen. Het is ook mogelijk om je ouders toestemming te geven. Als je 16 jaar wordt en niet meer wilt dat je ouders je gegevens inzien, bespreek dit dan met je ouders en de betrokken hulpverlener.

Wat moet ik doen

Om toegang te krijgen tot mijnDigidossier heb je een DigiD nodig. Deze vraag je online aan via digid.nl/aanvragenWil je meer uitleg over DigiD? Op onderstaande website wordt het eenvoudig uitgelegd.

Hoe werkt het

Het gebruik van mijnDigidossier is eenvoudig en veilig. Als het nodig is, kan jouw hulpverlener extra uitleg geven.

Meldingen

Als we een afspraak met jou maken, een bericht sturen of een nieuw document voor jou klaarzetten, laten we je dat via een e-mail weten. Wil je geen e-mails meer ontvangen? Dan kun je dit aangegeven in mijnDigidossier bij ‘Mijn gegevens’.

Inloggen

Inloggen is heel eenvoudig

 • Klik bovenaan de site op de gele button ‘mijnDigidossier’
 • Of ga rechtstreeks naar mijndigidossier.nl