Je bent hier:

Werken bij Voor ieder 1

Als je bij Voor ieder 1 werkt, is iedere dag anders. Bij Voor ieder 1 werk je midden in de wijk, in het hart van de gemeenschap. Je staat naast de inwoners die jouw hulp nodig hebben. Je denkt mee en helpt hen vooruit. Je moedigt aan om hun eigen kracht en hun netwerk te gebruiken, zodat ze zich sterker voelen en beter kunnen functioneren in de samenleving. Onze teams bestaat uit mensen die daar goed in zijn, zowel individueel als samen. Wij zijn de spin in het sociale web in de dorpen van de Bollenstreek. 

Betekenisvol werk, dat vraagt om samenwerking. Allereerst met jouw cliënten. Maar ook met medewerkers van andere organisaties die betrokken zijn bij jouw client of iets kunnen betekenen en natuurlijk met je collega’s in het wijkteam. Als team zorgen jullie ervoor dat iedereen bij Voor ieder 1 terecht kan doordat elk teamlid expert is op een vakgebied. Zo weet de één veel over opvoeden en opgroeien, de ander van financiën en werk en weer een ander van ouderenproblematiek, relaties en welzijn. 

Wil jij werken bij een organisatie die zich inzet voor een sterke en veerkrachtige omgeving voor alle inwoners van de Bollenstreek? Dan komen wij graag met jou in gesprek. 

De teams van Voor ieder 1 bestaan uit professionals van verschillende organisaties. Je solliciteert naar een functie bij één van onze partners en krijgt daar een contract.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.