Je bent hier:

MANAGEMENTASSISTENT (32 uur per week)

Wij zoeken een geboren organisatietalent die het leuk vindt om zowel office management taken op zich te nemen als het ondersteunen van de directeuren van de beide stichtingen. Je gaat werken voor twee complexe organisaties die verschillend zijn georganiseerd. Dat vraagt flexibiliteit en tactisch handelen op verschillende niveaus.

Lees meer

COMMUNICATIEMEDEWERKER 24 uur per week

Heb jij een uitstekende schrijfvaardigheid en kun je creatief meedenken over in te zetten middelen en activiteiten? Draai jij je hand er niet voor om deze middelen zelfstandig vorm te geven? Dan horen we graag van je.

Lees meer

Medewerker 18+ Integrale Toegang Voorieder1, Noordwijkerhout

Als medewerker Integrale toegang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het oppakken van diverse hulpvragen van inwoners. Jouw expertise is het ondersteunen van mensen met een beperking op alle terreinen van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Hierbij betrek je relevant netwerk en andere professionals. Zo vergroot je de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en het verbeter je de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij.

Lees meer

JEUGDZORGMEDEWERKER B TEAM HILLEGOM

Als medewerker van het team maak je deel uit van het Jeugdteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het oppakken van de diverse hulpvragen van inwoners rondom opvoeden en opgroeien. Jouw specialiteit hierbij is het ondersteunen van ouders of jeugd met uiteenlopende opvoedings- en hulpvragen. Het team krijgt sturing vanuit een teammanager.

Lees meer

Praktijkondersteuner Jeugd (POHJ)

Voor onze locatie in Noordwijk zoeken wij een praktijkondersteuner huisartsen jeugd (POHJ) voor 18 uur per week. Ben jij die enthousiaste ondersteuner? Lees dan snel verder!

Lees meer

JEUGDZORGWERKER B IN VOORHOUT

    Stichting Voorieder1 zoekt  een jeugdzorgmedewerker voor het team in Voorhout voor 24- 28 uur per week Voor ieder 1 is de stichting voor integrale toegang tot het sociale…

Lees meer

JEUGDZORGWERKER B IN NOORDWIJK

Vacature: Jeugdzorgwerker B team Noordwijk, 28 uur Voor ieder 1 is de stichting voor integrale toegang tot het sociale domein in de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Voor ieder…

Lees meer