Je bent hier:

Wil jij iets betekenen voor kinderen en ouders in jouw gemeente?

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Soms kun je daar als ouder wel wat helpende handen bij gebruiken. Woon jij in Teylingen en heb jij tijd en ruimte om een gezin een hart onder de riem te steken door heel praktisch een dagdeel per week een gastvrij thuis te bieden aan een of meer kinderen? Meld je dan aan als vrijwillige steunouder!

Hoe word ik Steunouder?

Wil je weten hoe je gezinnen kunt helpen? Neem dan contact op met Sarah Kaamouch of Maren Bartels van Voor ieder 1. Zij vertellen je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Ook als je twijfelt of jouw gezinssituatie wel geschikt is als steungezin, denken zij graag mee. Je kunt bellen: Sarah 06 38 29 43 19 Maren 06 46 54 14 of e-mailen: teylingen@steunouder.nl.

Informatieavond

Wil jij weten wat het betekent om steunouder te zijn? Of heb je vragen over hoe het precies werkt en of het iets voor jou is? Kom dan naar onze informatieavond op 17 januari 2023! Vanaf 20.00 uur kun je vrijblijvend bij ons binnenlopen. We vertellen eerst meer over wat Steunouder inhoudt en natuurlijk kun je al je vragen stellen. We nodigen ook een steunouder uit zodat je ervaringen uit de praktijk hoort. De informatieavond duurt tot 21.00 uur.

Je bent van harte welkom op de Voor ieder 1-locatie in Sassenheim. Het adres is Jan van Brabantweg 1, 2171 HC in Sassenheim. Aanmelden is fijn en kan via teylingen@steunouder.nl

Wat doet een Steunouder?

Steunouders zijn vrijwilligers die hulp bieden aan gezinnen die het tijdelijk zwaar hebben met de zorg van hun kinderen. Zij vangen een kind uit het gezin op voor een of twee dagdelen per week. Het betrokken gezin komt zo even op adem en kan daarna de zorg weer zelf goed aan. Het kind heeft een fijne plek waar het zichzelf mag zijn en mee mag draaien in een ander gezin.

Bekijk onderstaande filmpjes om de ervaringen van andere steunouders te zien.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je eerst meer weten over wat het inhoudt om een steunouder te zijn? We vertellen je er graag meer over! Klik op onderstaande knop en wij nemen contact met je op.