Medewerker 18+ Integrale Toegang Voor ieder 1, Noordwijkerhout

Voor ieder 1 realiseert vanaf 1 juli 2021 de toegang binnen de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk/Noordwijkerhout. Voor ieder 1 bestaat uit 6 teams (6-15 medewerkers), gepositioneerd in de verschillende gemeentes. Zo werken ze dicht in de leefomgeving van hun cliënten.

Het team krijgt sturing vanuit een teammanager.  In ieder team zijn medewerkers werkzaam voor zowel jeugd als volwassenen.

Op dit moment zoeken wij een medewerker die zich richt op volwassenen in de gemeente Noordwijkerhout.

De integrale teams van Voor ieder 1 bestaan uit professionals die afkomstig zijn van MEE ZHN, Kwadraad, Jeugd- en Gezinsteams, Welzijn Noordwijk en Intergemeentelijke Sociale Dienst.

Je komt in dienst bij MEE Zuid-Holland Noord en je wordt gedetacheerd bij Voor ieder 1.

Wij zijn dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.

We helpen gratis bij vragen of problemen op alle gebieden van het dagelijks leven.

Ons doel? Een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Wil jij hieraan ook jouw bijdrage leveren? Bij Voor ieder 1 zoeken wij een enthousiaste medewerker voor de Integrale Toegang.

Wie zoeken wij?

Als medewerker Integrale toegang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het oppakken van diverse hulpvragen van inwoners. Jouw expertise is het ondersteunen van mensen met een beperking op alle terreinen van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Hierbij betrek je relevant netwerk en andere professionals. Zo vergroot je de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en het verbeter je de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij.

Hoe?

Door een uitgebreide vraagverduidelijking kijk je met de cliënt wat er nodig is, wat wensen en mogelijkheden zijn. Daarna ga je met de client kijken hoe en met wie dit gerealiseerd kan worden.

Waar?

Je verricht je werkzaamheden voor de stichting Voor ieder 1. De teams van de stichting zijn gepositioneerd in verschillende gemeentes. Zo werken ze dicht in de leefomgeving van hun cliënten. In het team in Noordwijkerhout is ruimte ontstaan door vertrek van een medewerker.

Kennis, ervaring en competenties

 • Een afgeronde HBO opleiding Social Work, of soortgelijk zoals MWD of SPH.
 • Werkervaring met cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), chronische aandoeningen of lichamelijke- dan wel psychiatrische beperkingen.
 • Om kunnen gaan met werkdruk.
 • Kennis van wet- en regelgeving en de sociale kaart.
 • Een zelfstandige, daadkrachtige en op samenwerking gerichte instelling.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Bereidheid om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die horen bij werken met ons T-profiel: ieder teamlid wordt zowel generalist als specialist.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team voor de duur van een jaar met zicht op een vast contract.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 8.
 • Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.006 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Individueel Keuze Budget en Persoonlijk opleidingsbudget.

Een recente Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht voor aanvang van de functie.

Meer informatie

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemieke Verbanac, teammanager Voor ieder 1 via 06-31129226.

De procedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Informatie over de procedure bij Marjolein van den Broek, manager MEE ZHN, 06-23297327. Direct solliciteren? Doe dat vóór 8 december 2022 via onderstaande link.

De eerste gesprekken vinden plaats op 16 december 2022.

Deze functie wordt intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.